Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaSpektakularno otvaranje Live Stage Music Festivala uz grupu Bolero

Spektakularno otvaranje Live Stage Music Festivala uz grupu Bolero

Na prepunom Metalcu sinoć je održano spektakularno otvaranje petog izdanja Live Stage Music Festivala uz nastup grupe Bolero. Ova popularna muzička grupa svojim energičnim nastupom zagrijala je atmosferu i zapalila publiku koja je mogla uživati u noći ispunjenoj vrhunskim zvukovima.

Nakon nastupa grupe Bolero, na redu su bili koncerti Zračne kontrole i Foxy Heada. Svi prisutni su s nestrpljenjem očekivali njihove nastupe i bili sigurni da će muzička poslastica potrajati dugo u noć. Ali vrhunac večeri bila je zvijezda festivala – kultna grupa Prljavo kazalište. Njihov koncert predstavljao je završetak ovogodišnjeg Live Stagea i bio vrhunac za sve ljubitelje dobrog rock zvuka.

Live Stage Music Festival se već petu godinu za redom održava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovaj festival nosi titulu jednog od najboljih muzičkih festivala u zemlji i privlači brojne ljubitelje kvalitetne muzike iz regiona. Nastupi domaćih i stranih izvođača garantiraju nezaboravno iskustvo i pružaju priliku za uživanje u raznolikim žanrovima muzike.

Grupa Bolero, koja se ponovo okupila 2010. godine pod imenom Grupa Bolero-reunion, pružila je sjajan nastup i dokazala da su još uvijek itekako u formi. Iako su imali neuspješne pokušaje povratka na scenu, grupa je 2013. godine održala dva uspješna koncerta koji su rasplamsali nadu fanova u njihov povratak.

Live Stage Music Festival nastavlja s nizom koncerta i predstavlja vrhunski izbor za sve ljubitelje kvalitetne muzike. Naredne večeri očekuju nas nastupi sjajnih izvođača koji će garantirati nezaboravne trenutke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -