Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaVan Gogh oduševio sarajevsku publiku na Live Stage Music Festivalu

Van Gogh oduševio sarajevsku publiku na Live Stage Music Festivalu

Nek’ te telo nosi”, “Skačem, skači”, “Emotivno miniran”, “Šta ako?”, “Neko te ima”, “Ludo Luda”, “Možda baš sad”, samo su neke od popularnih pjesama koje su sinoć mogli čuti Sarajlije na Live Stage Music Festivalu.

Srpjski sastav Van Gogh, predvođen energičnim Zvonimirom Đukićem Đuletom, uspio je prenijeti dobru energiju na publiku, stvarajući nezaboravnu atmosferu na svom nastupu.

Ova velika regionalna zvijezda redovno posjećuje glavni grad Bosne i Hercegovine, nastupajući na raznim festivalima koji se održavaju u Sarajevu. Njihov nastup sinoć je bio posebno očekivan, a fanovi su bili u euforiji već prije samog koncerta.

Van Gogh je nastupio nakon energičnog otvaranja Frenkija i grupe Negativ. Atmosfera je bila na vrhuncu, a publika je uživala u sjajnom spoju rocka i hip-hopa.

Live Stage Music Festival, koji već nosi titulu jednog od najboljih muzičkih festivala u Sarajevu, doživio je svoje peto izdanje. Ove godine, festival je okupio nekoliko poznatih izvođača, ali je Van Gogh svakako bio najiščekivaniji.

Sarajlije su jednostavno zavoljele ovaj bend, a sinoćnji koncert samo je potvrdio koliko muzika ovog sastava može emotivno pomoći ljudima da se opuste i uživaju u trenutku. Van Gogh je još jednom pokazao zašto su jedan od najvećih rock bendova u regionu.

Publika je pjevala uglas s Đuletom, dok su note njihovih hitova ispunjavale zrak. Koncert je protekao u znaku istinskog rock spektakla, kao i velike emocije koju svi prisutni nisu mogli sakriti.

Nakon sinoćnjeg nastupa, Van Gogh je ostavio neizbrisiv trag u srcima Sarajlija i uspješno potvrdio zašto su jedna od najomiljenijih grupa u Bosni i Hercegovini.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -