Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaFrenkie oduševio sarajevsku publiku na Live Stage Music Festivalu

Frenkie oduševio sarajevsku publiku na Live Stage Music Festivalu

Live Stage Music Festival, jedan od najboljih muzičkih festivala u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, nastavlja privlačiti veliko interesovanje publike. Večeras je prostor kultnog Metalca bio ispunjen uživajući uz nove i stare hitove bh. repera Frenkieja.

Frenkie je pred brojnom sarajevskom publikom izveo svoje poznate pjesme poput “Izgubljenih snova”, “Sivog doma” i “Identiteta”, ostavljajući prisutne oduševljene i tražeći dodatne bisove. Atmosfera je bila sjajna, a Frenkie je pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača na domaćoj sceni.

Osim Frenkieja, na ovogodišnjem Live Stage Music Festivalu nastupit će i drugi poznati bendovi i izvođači poput Negative, Van Gogha, Kontra i Indiga. Festival traje do subote, 6. jula, te još ima mnogo iznenađenja i vrhunskih koncerata u narednim danima.

Podsjećamo da je prva večer festivala bila nezaboravna uz nastupe Eda Maajke, Letu štuke, Who See i Bruhuuhu. Već sada se može zaključiti da se Live Stage Music Festival svake godine sve više afirmiše kao vrhunski glazbeni događaj koji okuplja izvođače i publiku iz cijele regije.

Ako niste uspjeli prisustvovati večerašnjem koncertu Frenkieja, ne brinite, jer vas i dalje očekuje nekoliko nezaboravnih večeri na Live Stage Music Festivalu. Uz nastupe Prljavog kazališta, Bolera i mnogih drugih, sigurno će biti dovoljno razloga da se odlučite posjetiti ovaj veličanstveni muzički događaj.

Ne propustite priliku da doživite vrhunski provod i uživate u koncertima renomiranih izvođača na Live Stage Music Festivalu. Iskoristite ove ljetne večeri da provedete nezaboravne trenutke u društvu omiljene muzike i energične atmosfere.

Detaljnije informacije o festivalu i rasporedu nastupa možete pronaći na službenoj web stranici i društvenim mrežama Live Stage Music Festivala. Ne propustite priliku da budete dio ove glazbene fešte i stvorite uspomene koje će dugo ostati u vašem sjećanju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -