Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaGrupa Skroz premijerno izvela pjesmu "Oblak" pred sarajevskom publikom

Grupa Skroz premijerno izvela pjesmu “Oblak” pred sarajevskom publikom

Sinoć je u fan zoni “Zmajevo gnijezdo” na Trgu kulture u Sarajevu grupa Skroz premijerno izvela svoju novu pjesmu “Oblak”. Izvedba je dočekana ovacijama publike koja je uživala u ostvarenju popularne grupe.

Pjesma “Oblak” snimana je u Space Echo Studiju, a za miks je bio zadužen prijatelj grupe i iskusni producent Đani Pervan. Uz to, spot za pjesmu snimljen je u Klicker studiju, koristeći animirane segmente stvorene uz pomoć tehnologije umjetne inteligencije, što je postiglo posebne vizualne efekte.

Grupa Skroz već je stekla značajnu popularnost objavom nekoliko uspješnih pjesama poput “Srušio sam stan”, “Sve sam jači” i “Vila”. Također, do sada su izdali tri studijska albuma, koji su im donijeli brojne obožavatelje.

Pored toga, grupa Skroz je bila predstavljena i na Sarajevo Film Festivalu prije dvije godine, kada je premijerno prikazan film “Skroz Sarajevo”. Ovaj film prati život muzičara Adnana Šarana, inače člana grupe Skroz, te paralelno prikazuje atmosferu poslijeratnog i današnjeg Sarajeva, kao i ljude koji ga čine.

Grupa Skroz i dalje nastavlja sa svojim muzičkim putovanjem, donoseći nam nove pjesme i iznenađenja, a koncert sinoć u Sarajevu bio je samo još jedan dokaz koliko su cijenjeni i voljeni od strane publike.

Pratite grupu Skroz i njihovu muziku kako biste bili u toku sa najnovijim hitovima i koncertima ove popularne grupe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -