Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaMENT Ljubljana poziva izvođače da se prijave za jedanaesto izdanje festivala

MENT Ljubljana poziva izvođače da se prijave za jedanaesto izdanje festivala

Počevši od 12. do 15. veljače 2025. godine, MENT Ljubljana će održati svoje jedanaesto izdanje, a organizatori pozivaju sve europske bendove, solo izvođače i DJ-e da se prijave za nastup. MENT Ljubljana, koji je jedan od vodećih showcase festivala i glazbenih konferencija u srednjoj i istočnoj Europi, predstavlja najveći događaj ove vrste u regiji.

Ovaj festival glazbenih otkrića pruža priliku glazbenim izvođačima iz cijele Europe da se predstave pred međunarodnim glazbenim profesionalcima i publikom. Izvođači koji imaju iskustvo živih nastupa i javno dostupan audio i video materijal mogu se prijaviti za nastup na festivalu, a prijave se mogu izvršiti putem online obrasca na službenoj stranici.

Svi prijavljeni izvođači će biti obaviješteni putem e-maila o rezultatima najkasnije do 20. prosinca 2024. godine. Organizatori pozivaju prijavljene izvođače da provjere svoje Spam foldere kako bi bili sigurni da ne propuste važne informacije.

MENT Ljubljana, poznat po svojoj kombinaciji koncerata i konferencija, pruža odličnu priliku glazbenim talentima da se povežu s glazbenim profesionalcima te da prošire svoju publiku. Ovaj festival je već nagrađivan zbog svoje uloge u otkrivanju novih talenata i promoviranju europske glazbe.

Svi zainteresirani izvođači mogu pronaći više informacija o MENT Ljubljana festivalu i izvršiti prijavu za nastup putem službene web stranice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -