Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaEdita Aradinović naplaćuje 7.000 eura za sat svojih nastupa

Edita Aradinović naplaćuje 7.000 eura za sat svojih nastupa

Srbijanska pjevačica Edita Aradinović izazvala je kontroverzu nakon što je otkriveno da za samo sat vremena nastupa traži čak 7.000 eura. Ova vijest je postala poznata nakon što je jedan budući mladoženja izrazio želju da ima poznatog izvođača na svadbi.

Mladoženja je ispričao da je on i njegova supruga dugo razmišljali o tome ko bi mogao biti taj poznati izvođač koji će upotpuniti atmosferu na njihovom vjenčanju. Nakon što su prisjetili da su se upoznali na Editinom nastupu u Beogradu, odlučili su kontaktirati organizatore njenih nastupa.

Međutim, iznenađenje ih je dočekalo kada su saznali koliko novca iznosi sat vremena sa Editom na pozornici – čak 7.000 eura. Budući mladoženja je objasnio da su zbog visoke cifre brzo odustali od te ideje.

Edita Aradinović, ipak, još se nije oglasila povodom ovih tvrdnji. Nedavno je na društvenim mrežama otkrila svojim pratiteljima kako zapravo vidi estradu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Ovo samo potvrđuje da svijet estrade nudi visoke cijene za svoje usluge, te da poznate zvijezde za svoje nastupe traže velike svote novca.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -