Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaBh. pjevačica Šejla Zonić uveličala Kantonalnu maturijadu srednjih škola u Bihaću

Bh. pjevačica Šejla Zonić uveličala Kantonalnu maturijadu srednjih škola u Bihaću

Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić svojim je nastupom na Kantonalnoj maturijadi srednjih škola u Bihaću oduševila prisutne. Manifestacija je održana na Gradskom trgu u Bihaću, a hiljade maturanata, građana i posjetitelja je uživalo u Šejlinom glasu i pjevalo s njom.

„Bihać, zaista vam hvala na ovom divnom dočeku, na aplauzima, na cvijeću, na svemu. Divna ste publika. Možda svi to znate, možda ne znate, ali moje je da kažem. Rođena sam Sanjanka, vaša Krajiškinja, a srednju Muzičku školu sam završila ovdje u Bihaću“, rekla je Šejla Zonić tokom svog nastupa.

Pjevačica je poznata po svojim emotivnim interpretacijama i prepoznatljivom glasu, što je oduševilo prisutne u publici. Njen nastup je bio jedan od vrhunaca programa Kantonalne maturijade, koja je obilježila završetak srednjoškolskog obrazovanja za mnoge mlade ljude.

Iako se spekulisalo o tome gdje će Zonić održati svoj pobjednički koncert, ona je odlučila da to bude Sanski Most. Pored toga, najavljeno je da će pjevačica imati niz koncerata u različitim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Zonić je također otkrila da niko nije kontaktirao iza koncerta iz Tuzle, grada u kojem trenutno živi nakon udaje. Njeni fanovi će imati priliku da je čuju uživo na brojnim koncertima i uživaju u njenim hitovima.

Kantonalna maturijada srednjih škola u Bihaću je uspješno okupila maturante i posjetitelje, pružajući im nezaboravnu zabavu uz nastupe poznatih muzičara kao što je Šejla Zonić. Uzbuđenje i emocije su bili prisutni tokom čitavog događanja, a pjevačica je dodatno uveličala ovu posebnu priliku svojim izvanrednim nastupom i prisustvom.

Svi koji su ovoga puta propustili priliku da uživaju u pjesmama Šejle Zonić, imaju mogućnost da je slušaju na nadolazećim koncertima u Sanskom Mostu i drugim gradovima. Njen glas i talent svakako zaslužuju pažnju i podršku ljubitelja bosanskohercegovačke muzike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -