Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKanye West optužen za slanje vulgarnih poruka influensericu Lauren Pisciotta

Kanye West optužen za slanje vulgarnih poruka influensericu Lauren Pisciotta

Kanye West je ponovno suočen s kontroverzom, ovaj put zbog optužbi da je slao vulgarnu i seksualno eksplicitnu poruke influensericu Lauren Pisciotta. Pisciotta se pridružila Kanyeovoj modnoj liniji Yeezy 2021. godine i radila s muzičarem na nekoliko pjesama s albuma “Donda”.

Prema navodima s portala Page Six, influensericu je primamljiv posao koštao milion dolara. Jedini uvjet bio je da bude stalno dostupna Kanyeunu, bez obzira na dan ili noć – uvjet koji je Pisciotta prihvatila. Međutim, nakon što je reper zatražio da Pisciotta izbriše svoj račun na platformi OnlyFans, koji joj je donosio milion dolara zarade godišnje, ona je to i učinila.

Kako bi nadoknadio izgubljeni prihod, Kanye West je navodno povećao Pisciottinu plaću na dva milijuna dolara godišnje. Međutim, uskoro nakon toga, influenserica je, prema navodima iz tužbe, počela primati vulgarnu i seksualno eksplicitnu poruke od repera.

Jedna od poruka navodno je iznosila detalje seksualnih radnji koje je Kanye želio izvesti, kao i slanje fotografija i videa u kojima je u seksualnom odnosu s drugim ženama. Pisciotta je također tvrdila da je dobila i intimne fotografije “sadašnjih i bivših” zaposlenika Yeezyja, bez obzira na spol.

Ova tužba dodaje se popisu kontroverzi u kojima se Kanye West našao posljednjih godina. Iako se još uvijek čeka na komentare repera i influenserice, ova vijest sigurno će još više pažnje privući medije i javnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -