Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaSpektakularno audio i video plesno iskustvo na Fortici

Spektakularno audio i video plesno iskustvo na Fortici

Popularna Fortica/Skywalk šetnica u Mostaru će biti domaćin jednog spektakularnog audio i video plesnog iskustva. Posjetitelji će 5. i 6. jula imati priliku uživati u konceptu koji će predstaviti kako svjetski poznata, tako i regionalna imena iz svijeta umjetnosti.
Prva večer festivala donosi rumunskog DJ-a Mihai Popoviciua, jednog od najinovativnijih producenata elektronske muzike u istočnoj Europi. Ovo će mu biti premijerna svirka u Bosni i Hercegovini. Pored njega, regionalna imena kao što su Nemax, Miro, Doel i Dario Suerte će se također predstaviti publici.
Druga večer festivala će donijeti premijeru u BiH, dolazak legendarnog Radio Slavea iz Velike Britanije. Poznati kao ikona i hitmaker klupske kulture, njegovo prisustvo će sigurno rasplesati publiku. Ovu večer će se pridružiti i Andrej Jelić, Luka Čikić, Lubnya, Remi i Bobi, predstavljajući tako domaće talente i ispunjavajući program.
Ova jedinstvena lokacija festivala na Fortici pruža posjetiteljima ne samo priliku za uživanje u vrhunskom plesnom doživljaju, već i za spektakularan pogled na grad Mostar.
Organizatori najavljuju nezaboravne trenutke i pozivaju sve ljubitelje elektronske muzike da prisustvuju ovom događaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -