Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaMostar Summer Fest donira 50 posto prihoda za pomoć djeci s poteškoćama...

Mostar Summer Fest donira 50 posto prihoda za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju

Mališani su često pred kojima mi odrasli moramo posebno energično ukloniti poteškoće, pogotovo ako su to poteškoće u razvoju. Upravo iz tog razloga, Mostar Summer Fest je odlučio donirati 50 posto prihoda od svih prodanih ulaznica u periodu od 3.6. do 5.6. Udruzi “Otac”, koja se bavi unapređenjem kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju.

Udruga “Otac” organizira razne događaje kako bi prikupila sredstva za liječenje djece, terapije i pružanje podrške roditeljima. Cilj udruge je također poboljšanje sustava skrbi za osobe s poteškoćama u razvoju i učiniti ga što kvalitetnijim i učinkovitijim. Donacije od Mostar Summer Festa će im omogućiti daljnje radove i pružanje podrške mališanima koji to najviše trebaju.

Ako do sada niste kupili ulaznicu za Mostar Summer Fest, ovo je idealna prilika! Svaka kupljena ulaznica doprinosi donacijama za mališane. Također, pozivamo vas da podržite Udrugu “Otac” i prisustvujete humanitarnom koncertu pod sloganom “Vjerujem”, koji će se održati u subotu, 8.6. u 20 sati na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Mostar Summer Fest je festival koji se održava u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ od 2013. godine. Ovaj festival koristi muziku kao univerzalni jezik koji ujedinjuje ljude pozitivnih vibracija i potiče društveni angažman za dobrobit društva u cjelini.

Ne zaboravimo da je solidarnost važna. Podržimo udruge poput Udruge “Otac” i pomozimo zajedno ukloniti poteškoće mališanima. Kupimo ulaznice na kupikartu.ba ili na info pultu Mepas Malla u Mostaru i pokažimo da nam je stalo do naše djece i njihove budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -