Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJelena Karleuša mijenja stavove u emisiji "Ćirilica"

Jelena Karleuša mijenja stavove u emisiji “Ćirilica”

Na televiziji Happy je prikazana emisija “Ćirilica”, koju vodi Milomir Marić, a glavni gosti su bili pjevačica Jelena Karleuša i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Ova emisija privukla je pažnju javnosti zbog promjene stavova Jelene Karleuše u odnosu na prijašnje gostovanje u istoj emisiji, prije osam godina.

Prije osam godina, Karleuša je u emisiji iznijela oštru kritiku na račun predsjednika Srbije i njegove politike. Izjavila je da građani pate od gladi i da se njihovo mišljenje ne čuje. Tada je javno podržavala proteste i bila otvoreno protiv režima.

Međutim, sinoć smo vidjeli potpuno drugu sliku. Karleuša je zajedno sa Vučićem bila na istoj strani. Branila je predsjednika i isticala njegove liderske sposobnosti. Teme su se vrtjele oko podrške hrvatske pjevačice Severine Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Karleuša je imala oštre riječi za Severinu, nazivajući je osobom koja prodaje vjeru za novac. Kritikovala je njenu podršku politici i istakla da napadi na njih nisu neprijateljstvo prema drugim zemljama i religijama.

Ova emisija je izazvala kontroverze i iznenađenje kod gledalaca, jer su se stavovi Jelene Karleuše dramatično promijenili u odnosu na prijašnje gostovanje. Mnogi su se zapitali šta je uzrokovalo ovu promjenu. Da li je riječ o političkom angažmanu ili nečem drugom?

Ostaje nam da vidimo da li će Jelena Karleuša nastaviti sa podrškom predsjedniku i kako će se javnost odnositi prema njenim novim stavovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -