Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaMladi sarajevski talent Amar Sejfić Marsej objavio prvi singl i spot "Mjesec"

Mladi sarajevski talent Amar Sejfić Marsej objavio prvi singl i spot “Mjesec”

Sarajevski mladi talent, Amar Sejfić Marsej (18), iznenadio je javnost svojim prvim glazbenim uratkom. Marsej, kako ga zovu prijatelji, objavio je pjesmu i spot pod nazivom “Mjesec”.

“Mjesec” je ljubavna balada za koju je tekst napisao sam Amar Sejfić Marsej, dok je muziku zajedno sa Marsejom potpisao Vengo. Spot za ovu pjesmu režirao je Davud Zaimović.

Marsej je talentirani mladi nogometaš, ali je odlučio svoju ljubav prema muzici podijeliti sa svijetom. Njegova prva pjesma je donijela osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni i već je dobila pozitivne reakcije publike.

Ovim singlom Amar Sejfić Marsej pokazuje svoj umjetnički talent i ističe se kao perspektivan mladi glazbenik. Njegova autentičnost i osjećajnost dolaze do izražaja kroz emotivne stihove i upečatljivu melodiju.

Na pitanje o budućnosti i daljim planovima u glazbenoj karijeri, Marsej je izjavio: “Planiram nastaviti raditi na svojoj glazbi i izbaciti još pjesama. Trenutno se usmjeravam na usavršavanje vokalnih sposobnosti i nadam se da će me publika podržati u budućim projektima.”

Mladi talent Amar Sejfić Marsej oduševljava svojom strašću prema glazbi i nogometu. Njegova raznolikost i mladenački entuzijazam sigurno će mu donijeti uspjeh u oba područja.

Spot “Mjesec” možete pogledati na njegovom YouTube kanalu, a Amar Sejfić Marsej sigurno će biti zanimljivo ime koje treba pratiti u budućnosti.

Pogledajte spot: (ubaci hyperlink na spot)

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -