Subota, 28 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaBaby Lasagna osvojio srca publike na Sea Star festivalu!

Baby Lasagna osvojio srca publike na Sea Star festivalu!

Na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu, odlična atmosfera vladala je tokom koncerta eurovizijskog superheroja Baby Lasagne. Publika ga je s oduševljenjem dočekala i uzvikujući njegovo ime, dok je on na pozornicu izašao uz ogroman aplauz i vriskove.
Njegov nastup započeo je izvođenjem nove pjesme “Baby Lasagna”, koja je oduševila prisutne svojim stihovima. Ni tu iznenađenja nisu stala, jer je Baby Lasagna izveo i još jednu novu pjesmu “Good boy Lasagna”, te hit “Demons & Mosquitoes”.
Vrhunac večeri bio je trenutak kada je izveo pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”, s kojom je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu. Na pozornici je bio u društvu ekipe koja je nastupala sa njim na Eurosongu, kao i svojih plesača. Svi su nosili kostime napravljene od tableta kao dodatni ugođaj.
Sea Star festival već tradicionalno okuplja najjače regionalne i globalne izvođače kako bi prizvali sunce i ljeto u umagsku lagunu. Ovogodišnji lineup predvode Baby Lasagna, omiljeni francuski DJ hitmakeri Ofenbach, John Newman sa svojim Hybrid setom te techno i house dvojac ARTBAT. Uz njih će nastupiti i poznati regionalni izvođači poput Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Kuku$, Grše i mnogi drugi.
Publika je bez sumnje uživala u nastupu Baby Lasagne i zaplesala uz najveće hitove festivala. Sea Star se pokazao kao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje dobre muzike i zabave. Svi su jedva dočekali povratak festivala i veselimo se što će nam donijeti u budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -