Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaJelena Karleuša otkrila detalje sukoba sa Severinom i Duškom Tošićem

Jelena Karleuša otkrila detalje sukoba sa Severinom i Duškom Tošićem

Poznata srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno se oglasila o svom sukobu sa hrvatskom koleginicom Severinom Vučković, u kojem je navodno upleten i njen suprug Duško Tošić. Karleuša je za medije izjavila da je “sve što se tiče Duška za nju prošlost”.

Sukob između Jelene Karleuše i Severine nastao je zbog izjava koje je Vučković dala u vezi genocida u Srebrenici. Karleuša se obrušila na kolegicu zbog spornih izjava i čak je javno navela da vjeruje da bi zemlja koja je počinila genocid trebala platiti odštetu.

Severina je nedavno dala intervju za jednu sarajevsku televiziju, a Jelena Karleuša ju je putem Instagrama kritikovala zbog tih izjava. Međutim, Severina je uzvratila udarac i objavila razgovor koji je vodila s Duškom Tošićem, suprugom Karleuše. U jednoj od poruka, Severina je izrazila svoje negodovanje prema Jeleninim komentarima o Srebrenici.

“Velika muka natera čovjeka na bedu i beščašće. Jedite taj SNS sendvič i ne spominjite mi sina više nikada”, napisala je Severina Karleuši.

Karleuša nije ostala dužna te je oštro odgovorila, poručivši Severini da zaboravi na Duška.

Iako su detalji sukoba između Jelene Karleuše i Severine Vučković još uvijek nepoznati, ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti. Fanovi ove dvije pjevačice s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj ovog sukoba.

S obzirom na popularnost obje pjevačice, očekuje se da će ovaj sukob imati značajan utjecaj na njihove karijere.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -