Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzŠvedska manekenka Elsa Hosk ukrasila crveni tepih Filmskog festivala u Kanu

Švedska manekenka Elsa Hosk ukrasila crveni tepih Filmskog festivala u Kanu

Elsa Hosk, poznata švedska manekenka, privukla je sve poglede na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu. Bila je jedna od posjetitelja premijere filma “Le Comte de Monte-Cristo” i svojim izgledom ostavila je snažan utisak.

Hosk je zabljesnula u haljini otvorenih ramena i s plaštom, što je bilo pravi modni pogodak. Kako bi upotpunila svoj izgled, odabrala je predivan nakit koji je istaknuo njezinu eleganciju. Njezina kosa je bila blago uvijena i raspustila se s lakoćom na ramena. Uz to, Hosk je odabrala crveni ruž za usne koji je naglasio njezin prepoznatljiv izgled.

Ovo nije prvi put da Elsa Hosk plijeni pažnju na važnim događanjima diljem svijeta. Ranije ove godine bila je prisutna na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oskara, gdje je nosila hrabriju haljinu s minimalističkim dizajnom gornjeg dijela koja je privukla mnogo pozornosti.

Modni stručnjaci i obožavatelji dive se Elsa Hosk jer s lakoćom odiše elegancijom i stilom na svakom događaju kojem prisustvuje. Njen modni odabir uvijek je besprijekoran i donosi dozu glamura.

Sve u svemu, Elsa Hosk još jednom je dokazala svoju reputaciju kao jedna od najutjecajnijih i najstiliziranijih manekenki današnjice, te je neizostavno ime koje ne smijemo propustiti kada je u pitanju svjetska modna scena.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -