Subota, 21 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaPogreb majke bh. pjevača Mirze Selimovića danas u Srebreniku

Pogreb majke bh. pjevača Mirze Selimovića danas u Srebreniku

Danas je u Srebreniku, u prisustvu brojnih prijatelja i porodice, obavljen ukop Nedrete Selimović, majke poznatog bh. pjevača Mirze Selimovića. Nedreta je preminula 12. maja u 57. godini života.

Selimović je izražavao duboku tugu zbog gubitka svoje majke i jučer je javno obavijestio o dženazi i ukopu. Dženaza je klanjana danas ispred džamije na Barama s početkom u 15.30 sati, nakon čega je uslijedilo ukop na gradskom mezarju Grabovci.

Prije nego što je izgubila bitku s bolešću, Selimović je putem društvenih mreža zatražio pomoć za svoju majku. Nažalost, bolest je bila jača i Nedreta je preminula, ostavljajući svoje najmilije u dubokoj tuzi.

Mirza Selimović postao je poznat nakon svojih uspješnih nastupa u popularnom muzičkom takmičenju. Njegov talenat i prepoznatljiv vokal osvojili su srca mnogih fanova. U ovo teško vrijeme, podrška prijatelja, obitelji i obožavatelja bit će mu od velikog značaja.

Nadamo se da će Selimović pronaći snagu da prebrodi ovu tešku životnu prepreku i da će se vratiti svojoj publici jači nego ikad prije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -