Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaTeya Dora otkrila kako se osjećala tokom takmičenja na Eurosongu u Malmeu

Teya Dora otkrila kako se osjećala tokom takmičenja na Eurosongu u Malmeu

Pjevačica Teya Dora nedavno je gostovala u popularnoj emisiji “Jedan dobar dan” gdje je otkrila svoja iskustva s takmičenja na Eurosongu u Malmeu. Teya je prošle godine predstavljala Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Tokom intervjua, pjevačica je opisala kako se osjećala tokom priprema i nastupa na Eurosongu. “Prvi put kad sam osjetila tu nevjericu i adrenalin bio je za vrijeme probe s publikom pred polufinale. Osjećala sam se zaista lijepo i počašćeno što sam imala priliku biti tamo. Osjećaj pozitivne treme i energije je bio sveprisutan kako za finale, tako i za polufinale”, ispričala je Teya.

Teya je također otkrila da nije bilo puno prilika za druženje s drugim takmičarima. “Zajednička prostorija gdje smo se svi pripremali za nastup bila je prilično haotična, pa nije bilo mnogo vremena za komunikaciju s drugim učesnicima. Imali smo maksimalno desetak minuta. Najviše sam se družila s blizancima iz Švedske, predstavnicima Ukrajine i naravno, Baby Lasagnom. Uz njih sam čak imala i zajedničku zabavu, kojoj su prisustvovali i Raiven iz Slovenije i predstavnici Hrvatske i Srbije”, objasnila je Teya.

Druženje izvođača iz regije, posebno predstavnika Hrvatske, Srbije i Slovenije, obradovalo je fanove Eurosonga. Međutim, takmičenje nije prošlo bez skandala. Diskvalifikacija Joosta Kleina, žalbe nekoliko takmičara na izraelsku delegaciju i propalestinski protesti dodatno su obilježili ovogodišnji Eurosong.

Teya je također otkrila koliko su ti skandali utjecali na nju i ostale izvođače. Bez obzira na kontroverze i probleme, Teya je sa zadovoljstvom nastupila na Eurosongu u Malmeu i izrazila svoju zahvalnost što je imala priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovoj muzičkoj pozornici.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -