Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaBaby Lasagna osvojio drugo mjesto na Eurosongu, oduševljen dočekom fanova

Baby Lasagna osvojio drugo mjesto na Eurosongu, oduševljen dočekom fanova

Baby Lasagna je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, oduševivši publiku svojim nastupom. Nakon povratka u Hrvatsku, popularni pjevač je dočekan s velikim entuzijazmom i ljubavlju svojih fanova.

Na aerodromu, Baby Lasagna je bio u odličnom raspoloženju i srdačno se fotografisao s oduševljenim obožavateljima, dijeleći im autograme. Izrazio je iznenađenje zbog velikog broja fanova koji su ga dočekali u Zagrebu, navodeći kako je očekivao sličan doček u Umagu.

Uz podršku porodice i roditelja koji su izrazili svoj ponos, Baby Lasagna je zabavljao prisutne na Trgu bana Jelačića, gdje su se održavale različite aktivnosti povodom povratka natjecatelja s Eurosonga. Tu su se također zabavljali DJ Mario Kovač i bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajči i Emilija Kokić.

Na dočeku je trebao prisustvovati i premijer Andrej Plenković, što je samo dodatno potvrdilo važnost uspjeha Baby Lasagne na ovom prestižnom muzičkom natjecanju.

Hrvatska je osvojila najveći broj glasova publike, čak 387, dok joj je žiri dodijelio 210 bodova. S ukupno 547 bodova, Baby Lasagna je osvojio drugo mjesto, izražavajući zadovoljstvo tim plasmanom.

“Bilo je super, bilo je napeto. Drago mi je da smo završili drugi, sretan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo ipak učinili nešto dobro”, izjavio je Baby Lasagna u intervjuu za HRT.

Ovaj uspjeh Baby Lasagne samo je potvrdio njegov talent i popularnost među publikom. Sigurni smo da će se nastaviti uspinjati na glazbenoj sceni te da ćemo i dalje uživati u njegovim hitovima i iznimnom glazbenom talentu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -