Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaIzraelska pjevačica Eden Golan vratila se kući nakon kontroverzne izvedbe na Eurosongu

Izraelska pjevačica Eden Golan vratila se kući nakon kontroverzne izvedbe na Eurosongu

Izraelska pjevačica Eden Golan vratila se kući i zahvalila svima koji su je podržali na kontroverznom nastupu na Eurosongu. Golan je s velikom emocijom izrazila zahvalnost zbog podrške koju je dobila od svoje zemlje i izraelskih građana.

“Velika je privilegija biti ovdje i predstavljati našu zemlju, posebno u ovakvim trenucima. Osjetila sam ljubav naroda i ne možete shvatiti koliko mi je to pomoglo. Bila sam glas onih koji se trebaju vratiti kući, a to mi je bila velika odgovornost”, rekla je Golan, referirajući se na izraelske zarobljenike.

Njen nastup na Eurosongu u Malmeu izazvao je kontroverze, sa publikom koja je zviždala i izražavala negodovanje zbog učešća Izraela na takmičenju. Unatoč tome, Golan je na kraju uspjela impresionirati žiri i osvojiti čak 323 boda.

Golan je zahvalila i sigurnosnim službama koje su bila zadužene za njenu zaštitu tokom boravka u Švedskoj. Njen povratak kući je protekao bez problema, a pjevačica je istakla da je ponosna što je imala priliku predstaviti Izrael na tako velikom međunarodnom događaju.

Iako je izvedba izazvala kontroverze, Golan je pokazala hrabrost i snagu da se suoči s negativnim reakcijama publike. Njeno vraćanje kući je označilo kraj jedne uspješne avanture na Eurosongu, ali i početak novih mogućnosti i izazova za talentiranu izraelsku pjevačicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -