Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaHrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio drugo mjesto na Eurosongu, Srbija razočarala publiku

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio drugo mjesto na Eurosongu, Srbija razočarala publiku

Baby Lasagna, predstavnik Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, oduševio je publiku svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” i zauzeo drugo mjesto na prestižnom takmičenju. Sa maksimalnih 24 boda iz Srbije, Baby Lasagna je potvrdio svoju popularnost i kvalitet.

Pjesma “Rim Tim Tagi Dim” osvojila je srca publike u Srbiji, koja je pružila svoj maksimalan doprinos ovom uspjehu hrvatskog predstavnika. S druge strane, žiri iz Srbije nije bio jednako impresioniran i samo je dodijelio tri boda Baby Lasagni. Iako na kraju nije uspjela ostvariti zapažen rezultat, Teya Dora, predstavnica Srbije, dobila je maksimalnih 12 bodova od publike iz Hrvatske.

Ovaj rezultat pokazuje kako muzika nema granice i kako je Eurosong platforma na kojoj se mogu ostvariti nevjerojatni uspjesi. Baby Lasagna je svojom energičnom izvedbom privukao pažnju publike i pokazao svoj talent na nacionalnoj i međunarodnoj sceni.

Srbija je svoju predstavnicu podržala snažno, ali očito je da se ta podrška nije prelila na ostale zemlje u većoj mjeri. Teya Dora je završila takmičenje na 17. mjestu, što nije zadovoljavajući rezultat. Bez obzira na to, ova mlada pjevačica ima još mnogo prostora za napredak i sigurno ćemo uskoro čuti mnogo više od nje.

Eurosong je još jednom dokazao svoju popularnost i važnost u glazbenom svijetu. Svake godine donosi nove talente i pruža šansu pjevačima da se predstave širokoj publici. Baby Lasagna je svakako iskoristio tu priliku i postigao sjajne rezultate.

Čestitke Baby Lasagni na drugom mjestu i nadamo se da će ovaj uspjeh biti dodatni podsticaj za daljnju karijeru. Također, želimo Teyi Dori da nastavi sa svojim radom i da ostvari zapažene uspjehe u budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -