Subota, 21 Septembra, 2024
HomeMuzikaMuzikaVeliki finalni nastup na Eurosongu: Pobjednica iz prošle godine Loreen izvodi novi...

Veliki finalni nastup na Eurosongu: Pobjednica iz prošle godine Loreen izvodi novi singl “Forever”

Nakon nekoliko sati nevjerojatnih nastupa, došao je red na prošlogodišnju pobjednicu Eurosonga, Loreen, da se vrati na scenu. Pjevačica je započela svoj nastup bosonoga, privlačeći pažnju publike već od samog početka.

Loreen je izvela svoj novi singl “Forever”, predstavljajući svoj prepoznatljiv stil i neumoljivu energiju. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju gledatelja bili su njeni nokti, koji su postali jedan od njenih zaštitnih znakova.

Prije Loreen, na sceni su se pojavili bivši pobjednici Eurosonga, legendaran švedski bend ABBA, izvevši svoj hit “Waterloo”. Publika je bila oduševljena njihovim nastupom, a prije toga, prisjetili su se i njihovog nastupa na Eurosongu prije 50 godina.

Nakon njih, na red je došla popularna švedska grupa Alcazar, koja je izvela svoj hit “Crying at the Discoteque”. Ova pjesma je planetarno poznata još od 2001. godine i i dalje je omiljena među fanovima eurovizijske glazbe.

Nakon završetka takmičarskog programa, uslijedio je revijalni dio finalne večeri. Austrijska predstavnica Kaleen razveselila je publiku svojim nastupom pjesme “We Will Rave”. Ova pjesma inspirisana je glazbom iz ‘90-ih, a stihovi nosi snažnu poruku o izlječenju slomljenog srca.

Francuska je bila posljednja zemlja koja se predstavila na ovogodišnjem Eurosongu kao članica “velike petorke” s direktnim prolaskom u finale. Njihov nastup je bio iščekivan, a publika je s nestrpljenjem očekivala šta su nam pripremili.

Veče je bilo ispunjeno spektakularnim nastupima, saznajte ovo i još više u našem izvještaju o Eurosongu!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -