Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMuzikaMuzikaTeya Dora s "Ramondom" zasjenila Eurosong i oduševila publiku u Malmo areni

Teya Dora s “Ramondom” zasjenila Eurosong i oduševila publiku u Malmo areni

Predstavnica Srbije, Teya Dora, oduševila je publiku svojim nastupom na ovogodišnjem Eurosongu u Malmo areni. Njen izuzetan talent i raskošni glas privukli su pažnju svih prisutnih, dok je početak njenog nastupa bio praćen velikim aplauzom.

Teya je dominirala scenom svojim izvođenjem pjesme “Ramondo”, a njen glas nikad nije zvučao bolje. Telegraf.rs izvještava o velikom uspjehu koji je Teya postigla svojim nastupom. Nakon završetka pjesme, publika je ovacijama nagradila njen talent i izvođenje.

Na kraju nastupa, Teya se zahvalila publici na engleskom i srpskom jeziku, istakavši svoju zahvalnost na velikoj podršci koju je dobila. Pod rednim brojem 16, šarmantna predstavnica Srbije je, zapravo, nastupala nakon diskvalifikacije Nizozemske, koja je trebala biti petoplasirana.

Teya Dora je svojim nastupom na Eurosongu dokazala svoj izuzetan talent i osvojila simpatije publike. Njen raskošni glas i scenska dominacija ostavili su snažan utisak na sve prisutne u Malmo areni.

Ovogodišnji Eurosong donosi mnogo uzbuđenja i talenata, a Teya Dora je definitivno ostavila snažan pečat svojim nastupom. Svi nestrpljivo iščekuju rezultate i svi se slažu da je Teya Dora jedna od najboljih predstavnica Srbije na Eurosongu u posljednjem desetljeću.

Ako želite da se prisjetite nastupa i doživite atmosferu, pogledajte video objavljen na Instagramu Eurovision Song Contest naloga. Sigurno neće razočarati!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -