Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzUhapšen muškarac koji je prema sumnjama prodao marihuanu poznatom glumcu, on se...

Uhapšen muškarac koji je prema sumnjama prodao marihuanu poznatom glumcu, on se oglasio na Instagramu

Poznati glumac Sergej Trifunović nedavno je bio u središtu pažnje javnosti zbog hapšenja jednog muškarca koji mu je, prema sumnjama, prodao nekoliko paketića marihuane. Muškarac, čije ime nije objavljeno, uhapšen je nakon što je kod njega pronađena određena količina narkotika tokom akcije hapšenja.

Glumac se ubrzo oglasio na Instagramu i na svojstven način našalio povodom ove situacije. Na svom profilu, Trifunović je objavio fotografiju papirnatog pištolja uz opis u kojem je napisao: “Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u organima kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem želim da se zahvalim svima na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima.”

Nakon šale, glumac je ozbiljnijim tonom poručio da je bitno da javnost zna da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. Također, istaknuo je da je ova situacija utjecala na njega te da se sada osjeća kao drugačija i bolja osoba, kao “sporista”. Na kraju svoje objave, pozvao je i svoje pratitelje da izađu na izbore.

Ova situacija pokazuje da poznati ljudi nisu imuni na zakonske postupke te da pravda nepristrano vrši svoju funkciju bez obzira na društveni status. U ovom slučaju, glumac Sergej Trifunović nije dao mnogo komentara na sam događaj, ali je iskoristio priliku da se našali i iznese svoje mišljenje o pravdi u zemlji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -