Jednostavna i brzo gotova torta od sira i jagoda idealna je za toplije dane i sezonu omiljenih crvenih plodova. Umjesto tradicionalnog biskvita, u ovom receptu koristimo kekse. Također, umjesto komplicirane kuhanje kreme, ova torta se sastoji od jednostavne mješavine sira i jagoda.
Da biste napravili ovu tortu, jednostavno spojite svježi sir ili krem sir sa smiksanom jagodom, i dodajte malo meda umjesto šećera. Ako volite da torta bude nešto kiselija, možete koristiti svježi kravlji sir umjesto krem sira.
Nakon što ste pripremili kremu, ohladite je dobro, a zatim je prelijte preko keksa. Možete dodatno poboljšati okus torte prelivajući je umakom od voća. Samo prokuhajte voće sa šećerom i malo vode dok ne dobijete gusti umak, te ga prelijte preko gotove torte.
Ova torta je jednostavna za pripremu i sigurno će oduševiti sve vaše goste. Idealna je za sve prigode, od običnih ručkova do posebnih slavlja. Sa svježim, slatkim okusom jagoda, ova torta će ubrzo postati najomiljeniji desert u vašem domu.
Za detaljan recept i korak po korak upute, posjetite 24sata.hr.
Uživajte u ovoj osvježavajućoj torti od sira i jagoda u toplijim danima i iskoristite sezonu omiljenih crvenih plodova!