Četvrtak, 21 Novembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAnastasija Ražnatović oduševila receptom za pastu 'aglio e olio'

Anastasija Ražnatović oduševila receptom za pastu ‘aglio e olio’


Anastasija Ražnatović i njen kulinarski talent

Anastasija Ražnatović, poznata javna ličnost, nedavno je oduševila svoje pratioce jednostavnim receptom za pastu ‘aglio e olio’. Fotografisala je obrok koji je, čini se, sama pripremila u svom domu.

Jednostavnost i ukus italijanske kuhinje

Budući da je na tanjiru bila pasta sa malo parmezana, postavilo se pitanje o vrsti pripremljene tjestenine. Iako na prvi pogled izgleda skromno, prozvani obrok je jedno od omiljenih jela ljubitelja italijanske kuhinje.

Kako pripremiti pastu ‘aglio e olio’

Recept za pastu ‘aglio e olio’ je vrlo prost. Za pripremu su potrebni osnovni sastojci: testenina, maslinovo ulje, beli luk i eventualno parmezan. Rođeni Italijani se ne bi složili da ovo jelo nije bogato okusom.

Postupak pripreme je jednostavan. Skupite testeninu i skuvajte je prema uputstvu na pakovanju. Nakon kuhanja, pažljivo je ocedite od vode i vratite u šerpu. Zatim dodajte maslinovo ulje, nasjeckan beli luk, peršun, so i biber po ukusu.

Važno je dobro promešati, a zatim kratko zagrijati na ringli, samo da beli luk zamiriše. Na kraju, možete dodati malo parmezana za dodatni ukus.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -