Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljePumpkin Spice Rumenilo: Novi Trend Jeseni 2024.

Pumpkin Spice Rumenilo: Novi Trend Jeseni 2024.

Šta je Pumpkin Spice Rumenilo?

Kako temperature polako opadaju, dolazi do rasta potražnje za novim trendovima u šminkanju. Ovaj put, fokus je na zaboravljenom narančastom rumenilu. Ova nijansa se kreće od jakog tona bundeve do nježnog breskvinog tonova.

Kako primijeniti ovaj trend

Pumpkin spice rumenilo spaja bronzer ili smeđe rumenilo s narančastim tonom na licu. Ova tehnika, popularna na TikToku, stvara zavodljiv spoj boja, savršen za jesenske zile.

Da biste postigli savršen izgled, nastavite na način da smeđu boju nanesete ispod jagodica, dok narančasto rumenilo ide na vrh. Blenderirajte boje kako bi prelazi bili besprijekorni.

Kome najviše odgovara?

Narančasto rumenilo se prirodno uklapa u jesenske tonove, dodajući svježinu umornom licu. Ova nijansa savršeno odgovara svim tipovima kože, od plavuša do brineta.

Tko bi trebao izbjegavati narančasto rumenilo?

Osobe s problemima poput prištića, rozacee i osjetljive kože trebale bi razmisliti o preskakanju ovog trenda. Preporučuje se nalazak odgovarajuće nijanse i teksture za vašu kožu.

U našoj ponudi nalaze se i najbolja rumenila za jesen, poput Naj Oleari, Vieve i Chanel Les Tarots, koja nude različite nijanse narančastog rumenila.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -