Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAnita Verma-Lalian Kupila Nekretninu Matthew Perryja za 8,5 Miliona Dolara

Anita Verma-Lalian Kupila Nekretninu Matthew Perryja za 8,5 Miliona Dolara

Nova vlasnica nekretnine

Filmska producentkinja iz Arizone, Anita Verma-Lalian, postala je nova vlasnica nekretnine nekadašnje zvijezde serije “Prijatelji”, Matthew Perryja. Nekretnina je prodana za 8,5 miliona dolara, prema informacijama koje donosi Los Angeles Times.

Planovi za vilu

Prema izjavama predstavnika Anite, ona planira ovu modernu vilu sa četiri spavaće sobe koristiti kao svoju kuću za odmor u Los Angelesu. Prostrana vila ima površinu od 325 kvadratnih metara, što je čini savršenim mjestom za opuštanje.

Perryjeva tragedija

Matthew Perry je kupio ovu nekretninu 2020. godine za 6 miliona dolara. Nažalost, tragično je preminuo u svojoj 54. godini. Uzrok smrti bilo je akutno djelovanje ketamina i drugih faktora, koji su rezultirali povredama u jacuzziju.

Osjećanja i sjećanja

Majka Matthew Perryja nedavno je dala izjavu povodom godišnjice njegovog smrti. Otkrila je da je Perry osjećao da će umrijeti, što dodatno naglašava dubinu njegove borbe sa zavisnostima tokom čitave karijere.

Legat poznatog glumca

Perry je bio poznat po knjizi “Prijatelji”, gdje je otvoreno govorio o svojim borbama. Njegova životna priča i tragičan odlazak ostavili su snažan utisak na mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -