Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzEmocionalna ispovijest Dženana Lončarevića: "Sretan sam i zdrav!"

Emocionalna ispovijest Dženana Lončarevića: “Sretan sam i zdrav!”

Životna sreća nakon teških trenutaka

Dženan Lončarević, poznati pjevač, otvoreno je progovorio o svom životu i unutrašnjim borbama. U nedavnoj emisiji “Premijera”, Lončarević je podijelio svoje pozitivne misli. “Super sam, lijepo, fino, zdrav sam… Svako jutro kad se probudim, zahvalim se Bogu”, izjavio je. Unatoč teškim trenucima, on se osjeća sretnim i zadovoljnim.

Novosti iz privatnog života

Recentno, Dženan je postao otac po drugi put. Njegova partnerica Milica nedavno je rodila sina. To dolazi samo nekoliko mjeseci nakon njegovog razvoda. Pjevač se prisjetio teških trenutaka koji su bili prisutni tokom razvoda i napao špekulacije o svom životu.

Oslobađanje od negativnosti

“Grijeh je pričati nešto o onome što ne znaš”, rekao je, osvrćući se na netačne informacije o njemu. Iako su mu pisali negativno, Lončarević naglašava važnost predstave o vlastitom životu. “Nisam uradio ništa loše, nikome ništa nažao nisam uradio”, dodao je.

Poruka o sreći i prijateljstvu

Dženan je naglasio kako se raduje tuđoj sreći i kako rijetko dobija čestitke za vlastite uspjehe. “Mislim da život ne treba da stane zbog nekih pogrešnih stvari”, zaključio je, ostavljajući pozitivnu poruku svim svojim obožavateljima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -