Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeKromirani nokti: Trend koji osvajaju ovu jesen

Kromirani nokti: Trend koji osvajaju ovu jesen

Popularnost kromiranih noktiju

Kromirani nokti postali su pravi hit u svijetu ljepote, a njihova popularnost raste. Ovaj trend se posebno povezuje sa slavnom Hailey Bieber, koja je popularizirala izraz “glazed donut nails”. Ove blistave manikure zabilježene su u gotovo 250.000 objava na TikToku i na putu su da postanu jedan od najtraženijih ljepotica.

Savršene nijanse za jesen

Tokom ove sezone, trendseteri preporučuju bogate, zemljane nijanse koje kombiniraju eleganciju s daškom odvažnosti. Tri najpopularnije nijanse uključuju:

  • Brončani krom: Ova nijansa donosi toplinu jeseni i savršeno se uklapa s jesenskim bojama kao što su smeđa, narančasta i bež.
  • Malinasti krom: Ovaj maslinasto zeleni ton nudi svježu alternativu tradicionalnim bojama, idealan za nadopunjavanje neutralnih tonova.
  • Bordo krom: Klasične jesenske nijanse poput bordo ili trule višnje izgledaju luksuzno i profinjeno u kromiranoj verziji.

Krom kao modni dodatak

Kromirane manikure pružaju sjaj i mogu dramatično promijeniti izgled vaših noktiju. Ove nijanse idealne su za sve prigode, od dnevnog do večernjeg izlaska. Jesen je savršena sezona za eksperimentiranje s ovim blistavim stilom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -