Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDemi Lovato i porodica tuguju zbog gubitka Ksiomare

Demi Lovato i porodica tuguju zbog gubitka Ksiomare

Tragičan gubitak novorođene bebe

Medison De La Garza, sestra poznate pevačice Demi Lovato, obavijestila je javnost o tragičnom gubitku svoje novorođene bebe Ksiomare. Na svom Instagram profilu, ona je otkrila da je beba preminula nakon hitnog carskog reza 27. septembra.

Emotivna poruka Medison

U objavi je 22-godišnja Medison napisala: „Hvala ti, Ksiomara, što si nas učinila roditeljima najsavršenijeg anđela na nebu.“ Ova potresna izjava oslikava duboku ljubav i bol kroz koju prolazi.

Podrška porodice i prijatelja

Demi Lovato, koja se nedavno pridružila porodici u ovim teškim trenucima, izrazila je ljubav prema Ksiomari: „Volim te jako, Ksiomara. Ti si anđeo u svakom smislu te reči.“ U emotivnom oproštaju, ona je dodala: „Počivaj u miru, moja lepa, savršena sestričino Ksiomara.“

Ljubav i tuga u porodici Lovato

Medisonina sestra, Dalas Lovato, takođe je izrazila tugu pjesmom koju je podijelila u komentarima. „Niti jedan dan neće proći bez tebe u našim srcima,“ napisala je Dalas. Porodica se okuplja kako bi pružila podršku jedni drugima.

Medison i Rajan očekivali su bebu

Medison je prije nekoliko sedmica objavila da će sa svojim izabranikom Rajanom Mičelom postati roditelji. Nažalost, njihova sreća je prekinuta uz tužnu vijest o gubitku njihove bebe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -