Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometModrić poziva ekipu na borbu nakon teškog poraza

Modrić poziva ekipu na borbu nakon teškog poraza

Reakcija Luke Modrića na poraz

Luka Modrić, kapiten Reala, postao je glas motivacije svoje ekipe nakon poraza od Barcelone. “Vrijeme je da podignemo glavu, učimo, radimo i idemo dalje. Imam potpuno povjerenje u ovu ekipu”, poručio je Modrić putem društvenih mreža. Njegova objava brzo je skupila preko milion lajkova.

Barcelona demonstrira silu

U ovom meču, Katalonci su izrazito nadigrali Real, pobijedivši rezultatom 4:0. Španski mediji već su prozvali ovu situaciju “Modrić efektom”, naglašavajući njegovu ulogu kao vođe. Barcelona je, s igračima koji su ponikli u La Masiji, pokazala svoju dominaciju na terenu.

Trener Carlo Ancelotti o utakmici

Trener Reala, Carlo Ancelotti, imao je težak zadatak nakon ovog poraza. Iako je naglasio da je meč bio podjednak, očigledno je bilo da njegovi igrači nisu bili na visini zadatka. Modrić je ušao u drugom poluvremenu, ali promjena taktike nije donijela rezultate.

Pogled unaprijed

Modrić sada poziva svoje saigrače na okupljanje i fokus na naredne izazove. Ovaj poraz mogao bi biti motivacija za bolje rezultate u budućnosti. Real Madrid će se truditi da se vrati na pobjednički kolosijek.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -