Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzZera otkrila neispunjene snove i prijateljstva u Generaciji Zed

Zera otkrila neispunjene snove i prijateljstva u Generaciji Zed

Nova emisija sa Zerom na IDJTV

U najnovijem izdanju emisije One on One, popularna mlada zvijezda Zera bila je gost na IDJTV-u. Tokom ovog razgovora, Zera je odgovarala na brojne zainteresovane upite fanova. Posebno pažnje privuklo je pitanje o njenim neostvarenim željama.

Neispunjeni snovi poznate pjevačice

Kada je upitana o neispunjenim snovima, Zera je iskreno odgovorila. “Imam ih još mnogo, kao što je to da postanem mama nekad u budućnosti,” rekla je pjevačica. Pored toga, izrazila je želju da snimi duet sa njemačkom zvijezdom i da živi mjesec dana na moru, u svojoj kući u Dubaiju.

Neprijatne situacije na nastupima

Emisija je također dotakla neprijatne trenutke s nastupa. Na pitanje koja joj je bila najgora scena, Zera se osvrnula na incident kada je jedan mladić na sceni pokušao da bude smešan. “To je bila baš najgora scena,” prisjetila se.

Prijateljstva u Generaciji Zed

Kada su u pitanju njeni kolege iz Generacije Zed, Zera je otvoreno podijelila svoja osjećanja. “Sve ih volim, ali ako moram da istaknem nekoga, to bi bio Nucci,” objašnjava Zera. Na pitanje o onima koje manje voli, izjavila je da se ne povlači od Henija.

Za više informacija o Zerinim muzičkim podvizima, privatnom životu i odnosima sa kolegama, pratite IDJTV.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -