Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaAleksandar Vučić čestitao slavu Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci

Aleksandar Vučić čestitao slavu Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci

Čestitka predsjednika Vučića

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je čestitke povodom slave Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i njenom predsjedniku Milošu Vučeviću. Ova slava posebno se slavi među Srbima, a predstavlja zaštitnicu djece, žena, starih i bolesnih.

Poruka o rastu i napretku

Vučić je na svom Instagram nalogu podijelio snimak radova na gradilištu EXPO 2027 u Beogradu. Također je istakao kako želi pokazati da rast i razvoj predstavljaju ključ buduće sigurnosti. Snimak prikazuje betoniranje između budućih hala 2 i 4, gdje je učestvovalo 70 miksera i utrošeno više od 1.000 kubika betona.

Zahvalnost neimarima

U svojoj objavi, predsjednik je izrazio zahvalnost neimarima za njihov trud. Istaknuo je kako oni rade u tri smjene na ostvarenju zadataka koje su postavili za budućnost. Vučić je izrazio vjeru u Boga i nadu da će Sveta Petka zaštititi narod i zemlju od nevolja koje pogađaju svijet.

Čestitke svim vjernicima

Povodom slave, predsjednik Vučić je svim vjernicima, posebno članovima SNS-a, poželio sretnu slavu. Njegova poruka naglašava važnost tradicije i zajedništva u ovom posebnom danu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -