Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometSzczęsny proslavio trijumf cigaretom na Camp Nou

Szczęsny proslavio trijumf cigaretom na Camp Nou

Kontroverzna proslava pobjede

Poljski golman Wojciech Szczęsny poznat je kao strastveni pušač. Njegova ljubav prema cigaretama često je bila predmet kritike tokom njegove karijere. Međutim, njegov nedavni potez na Camp Nou izazvao je različite reakcije.

Pobjeda nad rivalom

Nakon pobjede Barcelone nad velikim rivalom, Szczęsny je proslavio na svoj način. Dok su se njegovi saigrači veselili trijumfu, on je zapalio cigaretu. Na videosnimku vidljiv je oblak dima koji ga je okružio dok je uživao u trenutku.

Reakcije na društvenim mrežama

Szczęsny je brzo postao hit na internetu. Njegov neobičan potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. Mnogi su ga podržali, dok su drugi kritikovali njegov odabir proslave.

Nova karijera u Barceloni

Szczęsny se nedavno pridružio Barceloni nakon povlačenja iz aktivnog igranja. Odluku o povratku na teren donio je zbog potrebe kluba za golmanom nakon povrede Marc-Andre ter Stegena. Iako je stigao u klub, do sada nije imao priliku braniti.

Zašto je prešao u Barcelonu?

Iskusni čuvar mreže trenutno je u konkurenciji s Inakijem Penom. Njegova budućnost u Barceloni ostaje neizvjesna, a svi se pitaju kada ćemo ga vidjeti u akciji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -