Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometIgman dočekuje Sarajevo bez trenera i ključnih igrača

Igman dočekuje Sarajevo bez trenera i ključnih igrača

Teška situacija za Igman

Fudbalski klub Igman iz Konjica ulazi u važan duel protiv Sarajeva bez svog trenera, Husrefa Musemića. Musemić je suspendovan na šest mjeseci zbog neprimjerenog ponašanja prema posmatračima suđenja. Također, Igman će nastupiti i bez Anela Hebibovića, Luke Posinkovića i Almira Bekića, koji su kartonirani.

Ekipa Sarajeva bez Kyeremeha

Sa druge strane, ekipa Sarajeva se suočava s gubitkom Francisa Kyeremeha. Kyeremeh je dobio direktan crveni karton u meču protiv Veleža. Ipak, Sarajevo ulazi u ovaj meč s povoljnim rezultatom. U posljednjem kolu su savladali Velež rezultatom 4:0.

Situacija na tabeli

Igman trenutno zauzima osmo mjesto sa 13 osvojenih bodova nakon deset odigranih utakmica. U prethodna dva meča su ubjedljivo poraženi od Borca i Zrinjskog, gdje su primili čak 11 golova, a postigli samo jedan. S druge strane, Sarajevo je na trećem mjestu tabele sa 21 bodom, nakon devet odigranih susreta.

Detalji o susretu

Utakmica između Igmana i Sarajeva zakazana je za danas s početkom u 13:00 sati. Susret će biti moguće pratiti uživo putem Areni Sport, a tekstualni prijenos će biti dostupan na portalu Klix.ba.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -