Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaKate Winslet oduševila kombinacijom muškog i ženskog stila na crvenom tepihu

Kate Winslet oduševila kombinacijom muškog i ženskog stila na crvenom tepihu

Odabir odijela koji ostavlja snažan utisak

Zvijezda filma “Titanic”, Kate Winslet, na nedavnom događaju zablistala je u neobičnom izdanju. Ova umjetnica odabrala je odijelo koje oslobađa tradicionalne modne norme. Njena hrabra kombinacija spojila je muški stil sa cvjetnim detaljima, što je ostavilo snažan utisak na prisutne.

Erdemova proljetna kolekcija 2025

Winslet je nosila sako iz dizajnerske kolekcije proljeće/ljeto 2025. domaćeg brenda Erdem. Odijelo je imalo podstavljena ramena i dvostruko kopčanje sa dugmadima. Krem sako, dužine do butina, ukrašen je crnim prugama i plavim cvjetovima. Ova kombinacija stvorila je savršenu proljetnu estetiku.

Prikazivanje inspiracije

Osim odijela, isticale su se i hlače širokih nogavica koje su dodatno naglasile ovaj jedinstveni spoj. Na nogama je nosila crne kožne potpetice, čime je upotpunila svoj izraz. Još jedna zanimljivost bila je poruka ispisana na rukavu sakoa. Dok je pozirala, Winslet je otkrila inspirativni citat fotografa Leeja Millera, koji tumači u svom predstojećem biografskom filmu.

Stilizacija koja očarava

Kate Winslet svoj izgled završila je stilizovanjem plave kose u nisku punđu sa srednjim razdjeljkom. Ovaj detalj dodatno je naglasio njene velike naušnice, privlačeći pažnju medija i obožavatelja. Izgled glumice svakako će ostati zapamćen kao inspirativni primjer odvažnog modnog izbora.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -