Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzEmocije Nakon Razvoda: Iskrenost i Suočavanje sa Stvarnošću

Emocije Nakon Razvoda: Iskrenost i Suočavanje sa Stvarnošću

Razvod kao normalna pojava

U razgovoru za Blic.rs, poznati javni lik otvoreno je govorio o svom razvodu. Istakao je da to za njega nije turbulencija. “Milijarde brakova je razvedeno, za mene je to normalna stvar”, rekao je. Njegov stav je jasan: “Neće pa neće, sve ima svoj vijek trajanja”.

Emocionalni momenti

Dodao je da, iako se trudi mirno proći kroz razvod, ponekad mu emocije preplave. “Emotivan sam, ali uvijek probam da tu emociju stišam”, kazao je. Na pitanje kako se nosi s tugom, priznao je da mu ponekad i pjesme u automobilu izazovu suze, te da može plakati i do 300 kilometara vožnje.

Kontrola emocija u javnosti

U javnosti, tvrdi, uspijeva kontrolisati svoje emocije. Smatra da je tuga sastavni dio života, s kojom se čovjek mora suočiti. Također je priznao da brine o svojoj djeci, sinu Kanu i kćerki Đini, koje je dobio u braku s Melinom.

Životna odluka djece

Sin nije medijski eksponiran, dok se kćerka Đina odlučila baviti javnim poslom. “Ona je mlada i lijepa, ima sve atribute za uspjeh”, rekao je ponosno. Ipak, naglašava da je to njezina odluka i da zavisi od nje hoće li nastaviti tim putem.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -