Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzVjenčanje Elizabete i Marka: Romantika u Istri uz izvanredne detalje

Vjenčanje Elizabete i Marka: Romantika u Istri uz izvanredne detalje

Vjenčana svečanost u crkvi

Elizabeta i Marko su se vjenčali u prekrasnoj crkvi u selu Završje, smještenom u Istri. Svoje vjenčanje su podijelili s oko 50 odabranih gostiju.

Civilizacijski znakovi u vjenčanici

Elizabeta je odabrala vjenčanicu s korzetom i kratkim rukavima, koju su krasili volani i perle. Ovaj elegantni izbor upotpunila je blago uvijenom frizurom i sofisticiranom šminkom.

Markov izbor stila

Marko je odlučio vratiti svoju prirodnu boju kose i obući odijelo koje je savršeno pristajalo uz Elizabetin izgled. Njihov spoj stila i elegancije očarao je prisutne.

Uspon karijere i zajednička prošlost

Elizabeta je ranije pomogla Marku u snimanju spota za njegov hit “Rim Tim Tagi Dim”, zbog kojeg je osvojio drugo mjesto na Eurosongu. Njihova ljubavna priča traje već tri godine.

Upoznali se preko Instagrama

Elizabeta je otkrila da su se Marko i ona upoznali putem Instagrama. Njihova ljubavna priča je prava “love story” 21. stoljeća. Njihovi zajednički trenuci postali su inspiracija za mnoge.

Fotografi i tajne vjenčanja

Iako su tražili da gosti ne fotografiraju ceremoniju, fotoreporteri su ih nestrpljivo čekali ispred crkve. Njihova želja o povjerljivosti nije uspjela u trenutku radosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -