Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKijanu Rivs šokirao obožavatelje otkrivenjem o svojim godinama

Kijanu Rivs šokirao obožavatelje otkrivenjem o svojim godinama

Iznenađenje tokom gostovanja

Obožavatelji Kijanu Rivsa bili su iznenađeni kada je tokom gostovanja u britanskoj emisiji The One Show otkrio koliko zaista ima godina. Voditeljica je također bila šokirana njegovom izjavom.

60 godina mladosti

Reeves je rekao: “Pa, ove godine sam napunio 60 godina.” Voditeljica nije mogla vjerovati i odgovorila: “Stvarno? Ne možeš imati 60.” Glumac se samo nasmiješio i potvrdio da je zaista toliko star.

Obožavatelji u nevjerici

Na društvenoj mreži X, obožavatelji su počeli komentirati. “Izgleda fantastično za svoje godine,” napisao je jedan od njih. Drugi se našalio: “Smatra li još netko da je Keanu Reeves besmrtan?”

Životne tragedije

Kijanu je imao teško djetinjstvo. Otac ga je napustio kada je imao tri godine, a često se selio. Tokom svog života suočio se s mnogim tragedijama, uključujući smrt najboljeg prijatelja i gubitak djeteta.

Trenutna partnerica

Iako je Kijanu isticao da ne želi ozbiljnu vezu, sreću je ipak pronašao s Aleksandrom Grant. Ona je umjetnica i filantropkinja iz Los Anđelesa s kojom je u vezi godinama. Njihovo prijateljstvo vremenom se pretvorilo u romansu, ali o svom ljubavnom životu ne vole govoriti javno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -