Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportKosarkaGiannis Antetokounmpo raspametio novinare u kostimu Mr. Potato Heada

Giannis Antetokounmpo raspametio novinare u kostimu Mr. Potato Heada

Izvanredna partija u NBA ligi

Giannis Antetokounmpo, igrač Milwaukee Bucksa, odigrao je fenomenalnu utakmicu postigavši 38 poena. Osim toga, uhvatio je 11 skokova i podijelio 5 asistencija. Iako je njegova individualna izvedba bila impresivna, Bucksi nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Kostim koji je nasmijao sve

Nakon utakmice, Antetokounmpo je privukao pažnju prisutnih novinara kada se pojavio u kostimu Mr. Potato Heada. Ovaj neobičan izbor odjeće izazvao je oduševljenje i brojne osmijehe.

Poruka sa stilom

Na pitanje o svom kostimu, Giannis je s humorom odgovorio: “Onda znaš sve. Nemamo pravo glasa.” Objasnio je da kao otac mora zabavljati svoju djecu, a njegov kostim je simbol tog roditeljskog zadatka. Priznao je da je njegovo očinstvo na prvom mjestu.

Život van terena

Antetokounmpo je u vezi s influensericom Mariah Riddlesprigger. Oni imaju troje djece – sina Liama, sina Maverick Shaija i dvije godine staru kćerku Evu Brooke. Njihova obitelj često je tema Giannisovih izjava.

NBA karijera

Od 2013. godine, kada su ga Bucksi izabrali kao 15. izbor na Draftu, Giannis je postao jedan od najprepoznatljivijih igrača u NBA. Dvostruki MVP regularne sezone i MVP finala, također je sudjelovao na osam All-Star utakmica, čime je postao legenda franšize.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -