Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisNeuroth otvorio novi slušni centar u Sarajevu uz podršku javnih ličnosti

Neuroth otvorio novi slušni centar u Sarajevu uz podršku javnih ličnosti

Otvorenje slušnog centra uz zabavni program

U Sarajevu je otvorena nova Neuroth Flag Ship Store poslovnica. Tim povodom, građanima su se obratili bh. glumci Vanesa Glođo i Nerman Mahmutović.

Motto: “Bolje čuti, bolje živjeti”

Nova lokacija pruža vrhunske uslove za poboljšanje sluha uz stručnu pomoć i aparate renomiranog austrijskog proizvođača. Ovo je osma Neuroth poslovnica u Bosni i Hercegovini.

Podrška i subvencije za bolje sluh

Neuroth je u našoj zemlji prisutan već dvije godine, nudeći pogodnosti za kupovinu slušnih aparata. Subvencije su dostupne kroz Fond zdravstvenog osiguranja.

Svjedočanstvo Tonija Cetinskog

Regionalna muzička zvijezda Toni Cetinski, brand ambasador Neurotha, govorio je o važnosti dobrog sluha za muzičare. “Zamislite kakav bih ja muzičar bio da ne čujem dobro”, izjavio je.

Investicije u budućnost

CEO grupe Lucas Schinko istakao je da Neuroth ima 280 poslovnica, a da će u Bosni investirati novih milion konvertibilnih maraka. “Ovo tržište ima budućnost”, kazao je Schinko.

Borba protiv stigme

Regionalni direktor Peter Jagodić naglasio je da koriste moderno opremljene centre kako bi prikazali slušne aparate kao normalna pomagala, poput naočala.

Anita Arnautović o važnosti slušnih aparata

Direktorica Neurotha za BiH, Anita Arnautović, ukazala je na značaj uklanjanja stigme. “Slušni aparat poboljšava svakodnevni život, kao i obične naočale”, istaknula je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -