Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBez obzira na izazove, takmičari nastavljaju briljirati na muzičkom takmičenju

Bez obzira na izazove, takmičari nastavljaju briljirati na muzičkom takmičenju

Zorana Mrđa oduševila žiri

U večerašnjem muzičkom takmičenju, deveta takmičarka Zorana Mrđa izvela je pesmu „Ludilo moje“. Njen nastup je izazvao oduševljenje kod članova žirija. Zorana je potvrdila svoj talenat i ostavila jak dojam na sve prisutne.

Nikolina Budiša u novom izdanju

Nakon Zorane, na scenu je izašla Nikolina Budiša. Ona je izvela pesmu „Nešto mi govori“, koju potpisuje Stoja. Nikolina se predstavila u drugačijem svetlu, pokazujući svoju svestranost.

Belmin Malkić sa autorskom numerom

Jedanaestu izvedbu odradio je Belmin Malkić, koji je nastupio sa svojim autorskim djelom. Belmin je do sada uživao podršku i pozitivne kritike od svojih Coach-eva. Međutim, ovaj put stvari su se malo promenile.

Kritike i savjeti za Belmina

Žiri je imao nekoliko komentara, fokusirajući se na Belminove kvalitete i nedostatke. Relja je istakao: „Ti imaš razne kvalitete, ali i razne nedostatke. Svaki put nam dopustiš da ih vidimo.“

Relja je dodatno naglasio važnost hrabrosti u izvođenju: „Pesma ti je odlična, dobro pišeš, samo moraš biti hrabriji i ne maskirati se.“ Ovi savjeti će sigurno pomoći Belminu da se razvije kao izvođač.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -