Petak, 25 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometSarajevo spremno za izazov protiv Igmana: Trener Zekić najavljuje borbu za nova...

Sarajevo spremno za izazov protiv Igmana: Trener Zekić najavljuje borbu za nova tri boda

Velika pobjeda nad Veležom

Fudbalski klub Sarajevo kreće po nova tri boda nakon impresivne pobjede nad Veležom rezultatom 4:0. Ovaj trijumf je dodatno osnažio Bordo tim u njihovoj borbi za sam vrh Wwin lige BiH.

Izazov u Konjicu

U narednom kolu, ekipa Sarajeva će gostovati u Konjicu gdje ih očekuje teška utakmica protiv Igmana. Trener Zoran Zekić ističe da su pred njima ozbiljni izazovi, ali se nadaju pobjedi.

Zekić o Igmanu

“Igman je najvažniji u ovom trenutku. Stanje u ekipi je dobro i svi su motivirani,” rekao je Zekić. On je posebno naglasio teški teren na kojem će se igrati. Također, traži podršku navijača kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Uprkos težim iskušenjima

Iako je Igman doživio teške poraze u posljednje dvije utakmice, Zekić naglašava da se takve stvari ne smiju podcjenjivati. “Svaka utakmica nosi svoje priče,” dodao je trener Sarajeva, ističući da igrači moraju biti fokusirani.

Stanovište na tabeli

Trenutno, Sarajevo zauzima treću poziciju sa 21 bodom, pet manje od lidera Zrinjskog. Ekipa se priprema za seriju gostovanja u narednim utakmicama, a prva na redu je ova protiv Igmana.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -