Petak, 25 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzGeorgina Rodrigez provela četiri dana u bolnici zbog upale pluća

Georgina Rodrigez provela četiri dana u bolnici zbog upale pluća

Zdravstveni problemi Georgine Rodriguez

Georgina Rodrigez, partnerka poznatog fudbalera Kristijana Ronalda, nedavno je provela četiri dana u bolnici. Razlog njenog boravka bila je upala pluća. Nakon što je puštena kući, Georgina se zahvalila osoblju bolnice za brigu o njoj.

Potvrda o hospitalizaciji

Na svom Instagram storiju, objavila je da je bila lečena u Saudijskoj nemačkoj bolnici u Rijadu. Družila se s porodicom i oporavljala se nakon opasnog zdravstvenog problema. Georgina je podijelila i fotografiju buketa cveća uz čestitku, koja joj je stigla od prijatelja i obitelji.

Izjava o oporavku

„Konačno sam kod kuće! Provela sam 4 dana u bolnici, sada mi je bolje, ali se još oporavljam,“ napisala je ona. Vyzično se zahvalila lekarima i sestrama na vrlo posvećenoj brizi tokom boravka.

Kristijano Ronaldo tokom Georginine bolesti

Tokom Georgininih zdravstvenih problema, Kristijano Ronaldo je odigrao dvije utakmice za saudijski klub Al-Nasr, pokazujući izvanrednu formu. Iako nije komentarisao njeno stanje, očekuje se da će se sada javiti kada se ona oporavila.

Veza koja traje

Georgina i Kristijano su u vezi od 2016. godine. Imaju dvoje zajedničke djece, a ona također pomaže u odgajanju fudbalerove troje djece iz prethodnih veza. Njihova veza izaziva veliko interesovanje javnosti, naročito zbog spekulacija o mogućem braku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -