Petak, 25 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeFombre pedikura: Savršeni trend za jesen 2024!

Fombre pedikura: Savršeni trend za jesen 2024!

Populiarni tonovi ove sezone

Ove jeseni, smeđi i tamnocrveni lakovi predstavljaju najpopularnije izbore. Uz njih, tu su i nijanse chia latte, tamnoplava, te maslinasto zelena. Ipak, ako te boje nisu za vas, razmislite o fombre pedikuri koja donosi svježinu.

Šta je fombre pedikura?

Fombre pedikura je spoj francuske i ombre manikure. Ova tehnika omogućava blagi prelaz između dvije boje. Prijelaz se dješava na 3/4 nokta, stvarajući jedinstven estetski dojam. Ovaj trend je nedavno popularizovala stručnjakinja za nokte @millymason na Instagramu.

Inspiracija za jesen

Narančasta fombre manikura se savršeno uklapa u jesenje tonove i idealna je za sve koji žele da unesu bugambilije boje u svoj izgled. Ovaj trend, koji je prošle sezone bio zastupljen roza nijansama, sada eksplodira u smešnim i narančastim varijantama.

Posebni trenuci sa fombre pedikurom

Ako planirate vjenčanje ili svečani događaj, dobra fombre pedikura može biti pravi izbor. Uz elegantne crne peep-toe sandale, vaša pedikura će sigurno biti primijećena.

Ne zaboravite da pratite @millymason na Instagramu za još inspiracije i trendova. Fombre pedikura je savršeno rješenje za hladnije mjesece!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -