Petak, 25 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeRevolucija u Beauty i Health Tretmanima: Loéll Clinic na Maksimirskoj cesti

Revolucija u Beauty i Health Tretmanima: Loéll Clinic na Maksimirskoj cesti

Inovativni uređaji za pomlađivanje

Tržište beauty i health uređaja eksplodiralo je u posljednjih nekoliko godina. Loéll Clinic, smješten na Maksimirskoj cesti 121, nudi revolucionarne tretmane s najmodernijim medicinskim uređajima. Ovi tretmani rezultiraju pomlađenim izgledom i vitkom linijom, čime se estetske operacije svode na prošlost.

INDIBA® EDNA PLUS – Čarobni uređaj

U Loéll Clinic-u možete isprobati uređaj INDIBA® EDNA PLUS. Ovaj uređaj radi na frekvenciji od 448 kHz, što omogućava ciljanje različitih problema. Uklanja bore, podočnjake i masne naslage te zateže kožu tijela. Uz to, smanjuje ožiljke i strije te pomaže u regeneraciji stanica.

Dostupni tretmani

Loéll Clinic nudi razne tretmane kao što su face lifting, učvršćivanje kože i oblikovanje tijela. Tretman vlasišta također je popularan, potiče zdrav rast kose i obnavlja oštećene vlasi. Svi tretmani traju 30 minuta, a cijena iznosi samo 35 eura.

Prepoznati klijenti i akcije

Zadovoljni klijenti uključuju brojne svjetski poznate ličnosti, kao što su Rafael Nadal i Cristiano Ronaldo. Također, u ponudi je Hydrafacial tretman, čija akcijska cijena iznosi 70 eura, a uz grupnu kupovinu možete ostvariti besplatne tretmane.

Kvalitetne masaže po akcijskim cijenama

Loéll Clinic nudi razne vrste masaža, uključujući medicinske, sportske i relaksirajuće. Sve vrste masaža trenutno su na akciji po cijeni od 40 eura. Pratite novosti na njihovim društvenim mrežama @loéll_clinic.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -