Petak, 25 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzNatalija Đukić izazvala raspravu svojim neobičnim fitnes savjetom

Natalija Đukić izazvala raspravu svojim neobičnim fitnes savjetom

Neobičan fitnes savjet influenserke

Influenserka Natalija Đukić nedavno je izazvala pažnju objavivši video na Instagramu. U njemu je podijelila neobičan fitnes savjet. Sa svojom sestrom Julijom vodi zajednički nalog “Fitness blizankinje”.

Pomoć sa stilom

Natalija je preporučila da ljudi, umjesto klasičnog treninga, pomognu muškarcima koji žive sami. “Očisti njihov dom, u mom slučaju to je moj deda”, rekla je ona. Prikazala je kako čisti kupatilo i preostale prostorije.

Kritike i kontroverze

Iako je njena namjera bila u najboljem svjetlu, reakcije publike bile su burne. Kritičari su istakli da muškarci takođe znaju čistiti. Mnogi su komentirali da je takav savjet previše stereotipan.

Obrana i objašnjenje

Sestre su odgovorile na kritike, naglašavajući da su “muškarci manje pedantni” što im je prirodno. Ipak, publikacija je izazvala daljnje rasprave među korisnicima platforme.

Prethodni skandal sa psom Bekijem

Natalija i Julija su u prošlosti izazvale kontroverzu kada su vratile psa Bekija u azil. Objasnile su da njihov način života ne može omogućiti brigu o psu.

Iako neki uviđaju pozitivne vrijednosti u njihovim porukama, drugi su i dalje skeptični prema njihovim savjetima. Kako će se odvijati dalje, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -