Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAleksandra Mladenović otkriva romantično iznenađenje na Instagramu

Aleksandra Mladenović otkriva romantično iznenađenje na Instagramu

Romantični poklon za pevačicu

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je podijelila romantični poklon na svom Instagram profilu. Ovaj gest uzburkao je javnost i izazvao mnoštvo komentara. Pevačica je pokazala bukete cvijeća uz misterioznu karticu od nepoznatog pošiljaoca.

Ljubavni život u fokusu medija

Već neko vrijeme, mediji spekulišu o ljubavnom životu Mladenovićeve. Njen odnos s Darkom Dobričaninom izaziva posebnu pažnju. U početku su često dijelili zajedničke fotografije i putovali zajedno, no sada je sve to nestalo s njenog profila.

Misteriozni pošiljalac

Nakon što je obrisala zajedničke objave, Darko se nije pojavio na proslavi njenog rođendana. Nedavno je Mladenovićeva iznenadila pratitelje postom u kojem je u Darkovom zagrljaju, nazvavši ga “drugom” i čestitajući mu na otvaranju restorana.

Reakcija pevačice

Na Instagramu je napisala: “Iznenađenjima nikad kraja, pa čak i kada ne znaš od koga su. Hvala misteriznom muškarcu.” U kartici je stajalo: “Samo želim da se smeješ”. Aleksandra je izrazila šok i zahvalnost, rekavši da joj je ulepšao dan i da će se smijati cijelog dana.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -