Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDiddy suočen s novim optužbama: Kontroverzni snimak iz 2003. godine ponovno podiže...

Diddy suočen s novim optužbama: Kontroverzni snimak iz 2003. godine ponovno podiže prašinu

Novi detalji iz prošlosti

Reper Sean Combs, poznat kao Diddy, ponovno izaziva pažnju javnosti. Naime, stari snimak iz 2003. godine, koji je nedavno isplivao na površinu, prikazuje njega kako poziva tada 13-godišnju glumicu Daveigh Chase na afterparty nakon dodjele MTV Movie Awards. Ovaj incident ponovo je postao predmet rasprave zbog novih optužbi koje se protiv njega vezuju.

Kontekst dodjele nagrada

U snimku se može vidjeti kako Diddy, tada 33-godišnjak, postavlja pitanje mladoj glumici. “Ideš li večeras na afterparty?” pita Combs, a Chase klimne glavom i potvrđuje njegov poziv. Na dodjeli je Chase primila nagradu za najbolju negativku u horor filmu “Prsten”.

Optužbe protiv Diddyja

Diddy se trenutno suočava s ozbiljnim optužbama. Optužuju ga za zločine koji uključuju drogu i silovanje maloljetnice. Prema navodima, dvojica poznatih ličnosti su bila prisutna, ali nisu reagovali. Ove optužbe dolaze nakon što su korisnici društvenih mreža izrazili zabrinutost o njegovom ponašanju u javnosti.

Reakcija na društvenim mrežama

Ljudi su se počeli pitati šta se zapravo dešava “iza zatvorenih vrata” kada je Diddy u ovakvim situacijama. Ove tvrdnje dodatno su uzburkale već postojeće kontroverze oko njegovog karaktera i poslovanja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -