Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJustin Bieber razmatra pravne korake protiv svojih menadžera

Justin Bieber razmatra pravne korake protiv svojih menadžera

Problemi s finansijama i menadžmentom

Prema izvorima bliskim Justinu Bieberu, pjevač razmatra mogućnost pokretanja pravnih postupaka protiv svojih menadžera. Razlog su loše upravljanje njegovim novcem i gubitak značajnih sredstava. Izvor tvrdi da je Bieber uzrujan zbog odluka koje su donijeli njegovi menadžeri tokom poslednjih nekoliko godina.

Podijeljen tim i dileme o tužbi

Članovi Bieberovog tima imaju različite stavove o ovoj situaciji. Dok neki smatraju da je tužba nužna, drugi su skeptični prema takvim koracima. Pjevač se suočava s izazovima kada je u pitanju njegovo trošenje novca, i ne zna se tačno koliko je izgubio.

Uticaj hapšenja P Diddyja

Ove informacije dolaze nakon hapšenja poznatog muzičara P Diddyja, koji se suočava s ozbiljnim optužbama. Fanovi sumnjaju da je Bieber kao tinejdžer bio jedna od Diddyjevih žrtava. Ovaj incident dodatno je uzrokovao zabrinutost Bieberove porodice, koja ga sve više izbjegava.

Udaljavanje od bliskih osoba

Dodatno, raniji izvori su naveli da se Justin Bieber povukao od porodice i prijatelja. Sve ovo desilo se usred spekulacija o njegovom mentalnom zdravlju, a sve je počelo nakon hapšenja P Diddyja. Bieber je upoznao P Diddyja preko svog mentora Ushera, a njihova saradnja je trajala nekoliko godina.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -